God weekend til alle

Her står den på besøg af guldklumperne denne weekend, så jeg ser frem til en weekend, der bestemt IKKE står i valgkampens tegn. Første uge har allerede været særdeles anstrengende, som jeg skrev om onsdag aften her på bloggen, og selvom vi hver gang håber, at opråbene om en bedre tone virker, så sker det kun ganske sjældent.

Man har tydeligvis lært lidt for meget af amerikanerne, og der er snart ingen nedre grænse for personangrebene. Det dur ikke, og borgerne bliver ikke spor klogere på det politiske liv – og endnu værre, så kommer der i hvert fald ikke flere kandidater til den børnehave

Det har politikerne det åbenbart helt fint med. Så kan de holde deres teater helt for sig selv, men demokratiet lider, fordi så få ønsker at bidrage til en udvikling. I sidste ende sker der en afvikling af demokratiet, fordi man savner nye øjne på samfundsudviklingen.

Jeg traf mit valg for mange år siden om, at jeg ikke ønsker at stille op under de nuværende forhold. Jeg vil hellere se maling tørre, som jeg siger med et smil. 🙂

Der er ellers brug for nye kræfter i en tid hvor de etablerede partier har skabt nogle spilleregler, som underminerer det levende demokrati. Clearing, forligskredse, gule stemmer, hvor man egentlig mener rød – ja, jeg kunne blive ved.

Det vil jeg ikke gøre, men derimod ønske alle bloggens læsere en rigtig god weekend.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Comments

  1. Det var en super hyggelig weekend, og bestemt godt at se alt andet end politik. Jeg kunne her til eftermiddag se, at jeg ikke er gået glip af det store ved at springe fredag eftermiddag og lørdagen over. Det er ganske tankevækkende. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.