Klassikeren over dem alle fra Matador

Billede fra Korsbæk på Bakken med grisehandler Larsens das
Grisehandler Larsen havde Hitler på sit das

Der er næppe ret mange, der ikke husker, at grisehandler Larsen havde Hitler på sit das. Det er en klassiker for alle Matador-fans, og jeg tror alle har haft deres tanker om hvem de godt kunne finde på at sætte på toiletbrættet… 🙂

Det var en fornøjelse at se kopien af Korsbæk i søndags ude på Bakken. Jeg havde hørt om det flere gange siden det blev indviet i december 2014, men ikke været på Bakken siden 1993, så meget havde ændret sig – og det er helt klart en publikumsmagnet. Alle er vilde med serien. 🙂

Jeg vil til hver en tid hellere tage på Bakken end i Tivoli. Det giver god motion, og stemningen er dejlig uformel, samtidig med at prisniveauet er til at betale for ‘almindelige’ mennesker. Dét har ikke ændret sig spor.

Selv på en dag hvor man går flere omgange rundt på Bakken, så er det kun ganske få, som bliver rigtig berusede, og det er så dejligt at hunde får mødt hinanden, og børn kan gå frit omkring. En rigtig god stemning.

Så hvis du ikke har været på Bakken for nylig, så var denne sommer måske også en rigtig god mulighed for dig og familien.

Rigtig god weekend herfra. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.