5 måneder til andesteg og hygge

Der er nu 5 måneder til de fleste sidder i familiens skød med andestegen foran sig — eller med kalkunen eller flæskestegen på bordet. Du har sikkert også allerede dine helt specielle ritualer i tilknytning til denne særlige aften. I år har jeg valgt at lave en julekalender som løber af stabelen den 1. december 2009 med inspiration til alle omkring denne hyggelige tid på året.

Du kunne sige, at jeg gerne vil sprede en smule glæde for alle dem som måske ikke ligefrem er i deres es i denne årstid. Uanset om det er kulden, ensomhed, skuffelser eller andre ting som får folk til at tænke meget negativt i netop dén tid af året, så håbede jeg at en Julekalender 2009 kunne sætte skub i tingene for folk. Du kan se mere om Julekalenderen 2009 herfra: https://www.blunck.dk/julekalenderen-for-alle/.

God weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.