Nu kan du forevige dine Tweets på Twitter

Hvis ikke du allerede kender mikro-blogging systemet Twitter, så har du en unik chance. Jeg har faktisk foreviget de første 1815 tweets på den “nye” konto jeg oprettede med engelske tweets. Du kan se skriverierne herfra: http://www.blunck.dk/twitter/tweets.html.

Jeg har også taget backup af mine danske tweets, men i dette tilfælde er de danske specialtegn lidt mindre heldige. Dog kan de fleste sagtens følge med, og se betydningen. Du kan følge med herfra: http://www.blunck.dk/twitter/tweets_dk.html.

Hvis du selv har fået lyst til at tage backup af dine tweets, så kan jeg varmt anbefale du kigger på denne GRATIS service: http://backupmytweets.com/

Opdatering 17/3-2016: Denne service er nu nedtaget, så man kan ikke lave den ønskede backup. Det kan du til gengæld fra dit kontrolpanel i Twitter. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.