“When they go low, you go high”

Ovenstående citat kommer fra præsident Barack Obamas kone, Michelle Obama. Det blev citeret af Hillary Clinton under debatten natten til mandag, som var noget af en grim affære. Man kan ikke undgå at bemærke, at Trump kom med nogle meget usle personangreb, og åbenbart stadig ikke forstår, at vi er nået anno 2016. I det 21. århundrede har kvinder samme rettigheder som mænd, og Trumps sexistiske syn på kvinder hjælper slet ikke på at få kampagnen ind på en mere ‘stueren’ kurs…Jeg er ikke helt sikker på, at jeg gider se næste debat. Man er for det første helt smadret af at rykke rundt på døgnet, og skal bagefter bruge næsten en hel dag før den ‘almindelige’ søvnrytme er tilbage. Samtidig bliver man altså også noget skuffet over, at voksne mennesker kan være så dårlige til at kommunikere voksent.

For ja, fru Clinton levede ikke selv op til det høje ideal. Der kom personangreb retur, og selvom det kan være fristende, så er det bare ikke en boldgade man ønsker at spille. Dertil er Donald Trump selv alt for erfaren. Bemærk, at han ikke længere skjuler, at han bruger skattesystemet til egen fordel. Han vil sk*de sit publikum en lang march, og skyer ingen midler for at knække enhver som kommer i vejen for hans politiske ambitioner.

Det eneste positive ved hele denne kampagne er, at Republikanerne har fået fokus på deres selektionsproces. De har selv været alt for åbne i denne, og nu kommer straffen i form af provokatøren Trump, som i værste fald kan rive partiet helt fra hinanden.

For der er én ting man skal huske i hele denne amerikanske valgkamp: Donald Trump mener det er ALLE andres skyld. Der er intet i det, der sker, som på nogen som helst måde for Donald til at se indad. Alt er enten “rigged” (fikset) eller generelt imod hans metoder, fordi han stensikkert opfatter sig selv som Guds gave til menneskeheden.

Jeg glæder mig til valget er overstået den 8. november, og håber det bedste for den sidste del af ræset – velvidende, at dette nok er en anelse naivt, når man betænker sig hvor grumt det allerede har udviklet sig.

Rigtig god dag til alle herfra. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.