Pres på Socialdemokraterne op til kongressen

Læsere ovre på min politiske blog vil have bemærket, at jeg lige har frigivet artiklen Spændende udspil fra Socialdemokraterne om det udspil, de kom med i går med titlen Stol på Danmark. Her til morgen kan vi så på nyhederne konstatere, at støttepartierne forholder sig kritiske til en regeringsdannelse med ønsket om en mere lempelig politik over for indvandrere.

Det var absolut forventet op til kongressen i Aalborg, samtidig med, at man kan notere sig, at Nye borgerlige nu får partibogstavet D til det kommende valg. Der er lagt op til endnu en hadefuld debat, når valget skydes i gang – og det er altså i dét perspektiv, at man skal se udmeldingerne.

For dybest set ved man jo godt, at der ER et stridspunkt på dette område internt hos Socialdemokraterne. Det kræver ingen højere uddannelse at vide, hvis man har fulgt med i debatterne de seneste mange år. Det er heller ingen hemmelighed, at jeg er spændt på hvordan Folketingets tidligere formand, Mogens Lykketoft, reagerer når han kommer retur fra opgaven ovre i FN i New York…

God fornøjelse til Socialdemokraterne. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.