Lad folk selv bestemme!

Her til morgen kunne vi på Go’ Morgen DanmarkTV2 høre, at folk havde mange kommentarer til kvinder, som vælger at få børn via donorsæd. Jeg undrer mig egentlig over hvorfor folk blander sig i den slags. Vi skal alle træffe valg her i livet.

Sjovt nok må en mand gerne træffe mange valg, som kvinder åbenbart ikke skulle have lov til – i deres perspektiv. I gamle dage havde man nok et ideal om ‘kernefamilien’, men hvorfor skal vi egentlig bevare antikverede idealer for alle vores forhold her i livet?

Giv dog hinanden en chance her i det 21. århundrede! 🙂

Vi kan alle have en holdning til andres valg, men den kan vi holde for os selv. Vi opnår INTET ved at forsøge at påtvinge VORES holdninger på andre. Lær det!

Jeg bliver så irriteret over de kategoriske ytringer folk kommer med, hvor de på 3 linjer tror hele verden kan løses, bare man følger DERES opskrift på det helt rigtige samfund. Fordømmelsen ligger lige under overfladen, og hvis de selv blev mødt af samme intolerance og bedrevidende tone, ville piben få en helt anden lyd.

Lad os dog udvikle tolerancen, og lad os hylde forskellighederne blandt os alle. Det er da det, der gør livet sjovt at leve. At der er både gråtoner mellem det hvide og sorte – og millioner af farver i de fotos vi tager… 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.