En aftale er en aftale!

Hvis du afgiver et løfte, siger almindelig anstændighed, at man husker sine aftaler. Hvis man er den glemsomme type skrives aftalerne ned. HVIS man altså kender til almindelig anstændighed…

Når og hvis man tager ind til en samtale hvor der deltager to personer, så ville det undre meget, at begge personer var blevet syge samme dag, at begge personer glemmer den aftalte tilbagemelding – medmindre den ene part begår den slemme [og temmeligt naive ;-)] fejl at tro på personen der lover at melde tilbage. Den slags forglemmelser viser en mangel på respekt.

Min kone kalder mig utålmodig 🙂

Jeg forsvarer mig med, at min franske baggrund (11 år på den franske skole lærer én ganske meget om at overholde sine aftaler) gør, at den slags er vigtigt. Ganske som engelske gentlemen siger: “I give you my word” [oversat: “jeg giver dig mit ord”] og mener det, så er det et kendetegn blandt civiliserede mennesker, at man overholder sine aftaler.

I Spanien véd alle, at “mañana” [i morgen] er nøgleord for enhver spanioler. Dernede er det nærmest charmerende. 😉

Anyway, god weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.