Det skal være sjovt at blogge

Mange har gennem tiden stillet spørgsmålet: “Hvorfor blogger du?” eller “Hvorfor gider du skrive på så mange forskellige blogs?” Det fortjener jo naturligvis et svar, så det får du lige her. 🙂

Jeg blogger, fordi jeg synes det er rigtig sjovt, at dele de tanker jeg alligevel går rundt og tænker, og fordi jeg mener, det er vigtigt, der kommer seriøs viden ud uden redigering. Ikke at jeg på nogen måde har oplevet redigering i læserbreve og andet, for det er som regel blevet udgivet ordret. Alligevel er der mange tanker, som ikke ville passe ind i et fast spalte på aviserne. Emnerne skifter afhængig af hvilke tanker, der lige er oppe i tiden, når jeg vælger at skrive.

Det hænger også meget sammen med det at have flere blogs, for der er mange forskellige emner, der interesserer mig. På et tidspunkt havde jeg overvejet at samle det hele på én blog, men det lader sig ikke gøre. Det er ikke alle, der interesserer sig for politik, ligesom bloggen Løst og fast om sex og samliv nok henvender sig til en helt tredje gruppe. Alt sammen handler om det man på marketingsprog kalder ‘segmentering’. Her på internettet er folk meget målrettede i deres søgninger, og derfor giver det også rigtig god mening at sprede sin skrivning hen over flere blogs.

Så er der imidlertid nogle, som undrer sig over, at enkelte blogs kan ligge stille et par måneder, hvorefter der popper indlæg op i lind strøm. Til det kan man sige, at i en ideel verden brugte jeg hele mit vågne døgn på at skrive, og så ville jeg nok fordele skriverierne mere jævnt hen over emnerne. Men da vi ikke lever i en sådan verden, så kommer tingene drypvis – når der sker nye ting på bestemte områder.

Så, kære læser, hvis der engang imellem går et par dage, uger eller mere mellem indlæggene, så må du væbne dig med tålmodighed.

God St. Bededag, og god weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.