Artikel nr. 500

Det er godt nok forbavsende så hurtigt jeg kom til at runde de 500 artikler her på bloggen. På ganske få år har jeg taget blog-mediet til mig som aldrig før.

Mange ting udkom tidligere som læserbreve, men i dag vil jeg hellere blande mig på de mange blogs jeg efterhånden vedligeholder. Der er meget af indholdet som kommer til langt større gavn end at henfalde i støvede arkiver over gamle aviser. Jeg nåede at skrive cirka 300 læserbreve. Men har altså allerede overhalet dette antal flere gange på de forskellige blogs. Jeg har efterhånden nok rundet knap 1.500 artikler alt i alt på samtlige blogs.

Jeg kunne sagtens tælle det hele sammen, men det er i princippet ikke noget specielt vigtigt antal. Mit hovedformål bag skrivningen har hele tiden været, at jeg kun skriver når jeg føler mig inspireret og motiveret. Det giver også nogle tavse perioder, og det håber jeg læserne kan leve med.

Tak fordi DU følger bloggen. Det er meget værdsat. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.