Artikel nr. 500

Det er godt nok forbavsende så hurtigt jeg kom til at runde de 500 artikler her på bloggen. På ganske få år har jeg taget blog-mediet til mig som aldrig før.

Mange ting udkom tidligere som læserbreve, men i dag vil jeg hellere blande mig på de mange blogs jeg efterhånden vedligeholder. Der er meget af indholdet som kommer til langt større gavn end at henfalde i støvede arkiver over gamle aviser. Jeg nåede at skrive cirka 300 læserbreve. Men har altså allerede overhalet dette antal flere gange på de forskellige blogs. Jeg har efterhånden nok rundet knap 1.500 artikler alt i alt på samtlige blogs.

Jeg kunne sagtens tælle det hele sammen, men det er i princippet ikke noget specielt vigtigt antal. Mit hovedformål bag skrivningen har hele tiden været, at jeg kun skriver når jeg føler mig inspireret og motiveret. Det giver også nogle tavse perioder, og det håber jeg læserne kan leve med.

Tak fordi DU følger bloggen. Det er meget værdsat. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.