Hjemmehjælpen har for travlt

Hvordan kan en mand ligge hjælpeløs på sit badeværelse i flere dage når der er leveret mad til manden?

Jeg har stor sympati med dem som vælger at arbejde i denne sektor, for de har ganske enkelt for travlt. Hvis man ikke kan nå at kaste et blik på hinanden, få en lille snak og sige pænt goddag og på gensyn, og fortsat god dag, så kan det hele være lige meget. Synes jeg i hvert fald.

Jeg mindes i denne forbindelse antikvariatet nede ved biblioteket i Roskilde. Hvorvidt ejeren lever endnu aner jeg ikke, for jeg har ikke været der siden jeg fraflyttede byen. Men denne ejer havde et genialt skilt på sin dør, hvor der stod noget i stil med: “Her i butikken siger vi pænt farvel når vi forlader hinanden – det er ikke et supermarked” Det var super hyggeligt. Når han holdt udsalg af gamle bøger, kunne man finde små guldkorn, og det var ganske inspirerende.

Livet handler om nærvær. Vær i kontakt med hinanden, få talt sammen, send en lille sms, skriv en mail. Vær til stede i nuet.

God weekend til alle. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.