Smidt 6 kilo bare ved at skifte til dagsarbejde…

Der er ingen tvivl om solen giver vitaminer, for jeg har netop konstateret, at der er kommet mere plads i tøjet efter at have smidt 6 kilo bare ved at skifte til dagsarbejde. Kroppens rytme har meget at sige når det gælder livskvalitet. Når solen skinner får kroppen den energi den har brug for. Lægerne siger det, og virkeligheden viser det.

Nu er jeg den type der ikke gider sundhedsapostlenes overdrevne påstande. Men samtidig må jeg erkende, at det er rart at opdage hvordan kroppen justerer sig positivt når vi passer godt på den.

Så ingen tvivl om, at jeg alt for længe har misbrugt legemet, først i taxabranchen og senere via eftermiddags/aftenvagter og natarbejde. Den æra er slut.

Håber alle er glade for sommeren er godt på vej, og ønsker alle læserne en rigtig god weekend. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.