520 måneder

I dag har forældrene været gift i 520 måneder – 43 år og 4 måneder. Sikke et jubilæum i en tidsalder hvor mange andre skifter hurtigere end vinden blæser…

Det bliver pludselig til rigtig store tal når det bagefter betænkes hvor meget der er foregået rundt omkring i verden på de mange måneder, og det er i sig selv tankevækkende. Talrige amerikanske præsidenter er blevet valgt og senere vraget, statsministre er kommet og gået, og sidst men ikke mindst er meget historie – på det personlige plan – gået i glemmebogen. Vi kan jo alle læse begivenhederne fra neutrale historikere, men det spændende ligger i at komme til at tale om “de gamle dage”. Det være sig speditionsbranchen i 60’erne og 70’erne, det være sig studiemiljøet på Handelshøjskolen hvor faren for en del år siden tog sin HD, men det er også de detaljer som ellers fortaber sig fordi ingen får skrevet det ned.

For min del mener jeg denne blog er medvirkende til at danne en ramme om hukommelsen. Når/hvis jeg en dag vælger at skrive en autobiografi er mange af hændelserne friske fordi de er skrevet ned, og associationerne disse artikler giver vil gøre arbejdet nemmere den dag en sådan bog evt. skal skrives. Ikke at jeg nødvendigvis er nogen vigtig person, men det kan være, at der 10 år fra i dag dukker en ny ide op, som kunne være spændende at skrive om.

Hvis ikke du er kommet i gang med din egen blog, så følg med og hent inspiration. Det vil gøre din egen entre nemmere i blog-verdenen. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.