2 måneder til juleaften

Så er det ved at være juletid. De fleste har nok bemærket, at deres lokale Føtex – og sikkert også andre supermarkeder – er begyndt at sælge julepynt.

Det får mig jo til at tænke på Julekalenderen for alle, som også i år gerne skulle servere 24 små hyggelige låger til læserne. Inden vi ser os om, så er det jo sæson for julekalendere, og mon ikke jeg finder på kreative ideer, som også i år kan inspirere med opskrifter og små citater, små film og andre ting?

God weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.