Når temperamentet løber af med folk…

En nærtstående veninde havde forleden en dramatisk oplevelse da hun skulle ind og hente sine ting hos sin ex-kæreste. Situationen eskalerede fordi pågældende ikke kunne styre sit temperament.

Efterfølgende løj han for sin familie, og der kom et kæmpe udbrud fra dennes mor på min venindes Facebook-væg. Naturligvis fordi hun ikke havde tjekket op på hvad der VIRKELIG var sket, men alene havde stolet på sin søns forklaring.

Hvorfor fortælle om dette?

Fordi vi alle kan lære af andres fejlende temperament. 🙂

Det hedder sig jo, at man skal kunne blive gal, for at kunne blive rigtig glad. Men man skal huske hver ting til sin tid, og i rette dosis.

Når man begår en fejl, så vil det være langt bedre, at erkende fejlen, frem for at forsøge at pynte på begivenhederne.

Dén lektion er der alt for mange som ikke har lært.

Derfor vil min opmuntring være til alle læserne derude, at kender DU nogen som har brug for at få styr på deres temperament, så hjælp dem. Lad dem tage de første spæde skridt i den rigtige retning.

God weekend til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.