Snapchat sikkerhed – gammel nyhed

Det er ½ år siden min nevø advarede om sikkerheden i forbindelse med Snapchat. Det kan du læse mere om herovre: http://www.blunck.dk/sxg/snapchat-det-usikre-program-blandt-unge-mennesker/.

Hackningen af Snapsave og andre services er intet nyt. Hvis folk havde læst min nevøs sidste råd, så sagde han for længst, at man skulle tænke sig om når man delte indhold. En fornuftig dreng, og han tænker godt over tingene, den kære unge mand.

Allerede ved oprettelsen af sociale profiler er det helt naturligt, at når noget forlader ens egen computer, så skal man tænke over hvad man gør. At det ER muligt at bede gode søgemaskiner undlader billeder i søgeresultater ved hjælp af indstillinger i ens robots.txt-fil er en anden sag. Man skal stadig være klar over, at når noget først eksisterer online, så kan enhver hente indholdet.

Læs lige det sidste igen. Man skal stadig være klar over, at når noget først eksisterer online, så kan enhver hente indholdet.

Fortsat god søndag til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.