Så nåede vi sommersolhverv

Jeg tror vi alle har kunne mærke, at vi har meget lettere ved at stå op om morgenen. Selv B-mennesker kan lette rumpen, når solen er på himlen og fuglene pipper lystigt. Det er en dejlig sæson, og i dag er det sommersolhverv. Dagens længde er på sit højeste i dag – og spøgefuldt betragtet kan man sige, at det er fordi der snart er ½ år til jul.

Tiderne skifter, og det gælder så også solens op- og nedgang på himlen.

Nu er børnene rundt omkring så også begyndt at kunne nyde sommerferien, og det er på alle måder en rigtig dejlig tid med mange muligheder for oplevelser mens varmen luner vore legemer. 🙂

Jeg havde en medkursist på truckkurset, som skulle til Frankrig her i sommerferien, og vi kom faktisk til at tale om netop Parc Asterix, da jeg spurgte om de havde tænkt sig at skulle til Disneyland. Jeg gav ham naturligvis rådet, at kigge på Parc Asterix i stedet, og det var baseret på at jeg lejlighedsvis skriver om netop Frankrig på engelsk.

Desværre er det alt for længe siden jeg sidst har besøgt Frankrig, og det må der laves om på inden for de næste par år. Man kommer til at savne et land når man, som jeg, taler sproget og er vild med stemningen dernede. Nu er der så kommet både Tjekkiet og Polen til favoritlandene, og sådan udvikler alting sig.

Hvad er dine/jeres planer for sommeren?

Smid en kommentar. Det er altid rart at lære sine læsere bedre at kende, så din kommentar er velkommen.

Fortsat god dag herfra. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.