Spørge-Jørgen i Go’ Morgen Danmark

Det er altid interessant at vågne op til lidt nyheder, og situationen med specielle spørgsmål direkte fra seerne via Facebook er da yderst nærværende journalistik. Dog kunne vi som seere godt ønske os, at de mere kritiske spørgsmål også fandt vej til studiet. For vi må jo erkende, at Go’ Morgen Danmark har lagt sig fast på den underholdende journalistik.

Man vil helst ikke fornærme gæsten, og derfor kan der hurtigt opstå den tanke, at det mere handler om profilering af den besøgende politiker end at få svar på de spørgsmål som optager den almindelige dansker, for når man går over til Facebook er der langt bedre spørgsmål der bliver ‘overset’… 🙂

Hvilket bringer mig videre til et indspark der for nylig kom fra serie-iværksætteren Martin Thorborg der sagde følgende om journalisternes rolle der til tider minder lidt for meget om mikrofonholdere:

Hvad er dine tanker om dette?

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.