Træbeskæring med motorsav kl. halv-tre om natten

Man tror simpelthen ikke sine ører, men ikke desto mindre er det et faktum, at man vælger at beskære træer midt om natten midt inde i Ruds Vedby. Kan det virkelig være rigtigt, at man skal gøre den slags midt om natten – med irritation af de lokale borgeres nattesøvn til følge?

Alle er klar over, at det er godt at have tog der kører til tiden, men mon ikke det kunne lade sig gøre at finde et bedre tidspunkt end lige midt om natten?

I en tid hvor der tilbydes stillezoner i togene kan det godt undre, at de omkringboende skal irriteres med den slags midt om natten når der for alle andre gælder en politivedtægt om støj. Eksempelvis har vi stadig regler som kalder søndag mellem 10-12 for kirketid hvis man ønsker at slå sin græsplæne. Den regel gælder uanset om man selv er troende, og det handler om almindeligt hensyn til sine naboer.

Men det gælder tydeligvis ikke hvis man er så uheldig at bo i nærheden af Regionstogs dækningsområde. Jeg er målløs, men så altså også vågen på et tidspunkt hvor vi burde have mulighed for almindelig søvn.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.