28. september 2014 – #aktivpåfjæsen

Her til eftermiddag kom jeg til at tænke på, at der er én ting Twitter, Facebook og G+ har til fælles: det er knap 5% der skaber 90% af indholdet på netværket.

Flere definerer disse steder som sociale netværk, og det ville godt nok være en tam fest, hvis det kun var 5% der hyggede sig når man holdt et arrangement… 🙂

Derfor skrev jeg her til aften følgende på min Facebook-væg:

Vi, der er så aktive her på fjæsen, burde faktisk lave en dag hvor vi absolut intet skrev. Så ville alle iglerne (der kun lurer) være tvunget til at begynde at skabe lidt indhold her på stedet.
Det er ret sjovt, for i sin tid skrev Joel Comm i sin bog om Twitter, at det var 5% af brugerne der skabte 90% af indholdet – og det passer faktisk også her på Facebook.

Alt starter med én selv, så søndag den 28/9 kommer der INTET indhold herfra. Så hvis du ikke har skrevet noget den sidste uge på din væg, så er du iblandt dem jeg tænker på når jeg siger alt for mange deler alt for lidt til man med rette kunne kalde Facebook for ‘the Social Network’ – det sociale netværk.

Del hvis du tænker det samme. ‪#‎aktivpåfjæsen‬

Så hvis du også er iblandt dem der er skuffede over hvorfor det altid er de samme mennesker der virkelig opfører sig socialt, så lad os give de asociale en meget tom nyhedsfeed. Så må de selv se hvor lidt der sker når de aktive holder bare én dags pause.

Fortsat god weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.