Den influenza kan tage livet af én!

Du nåede ikke, at opdage, at jeg var nede med influenza, og nu nærmer mig sjettedagen, fordi mandagens indlæg var skrevet på forhånd. Som jeg har nævnt før, så har WordPress den store fordel, at man kan skrive når inspirationen rammer én, og så foruddatere, så indlægget kommer præcis når DU ønsker, det skal udkomme

Influenza ER bare noget, vi gerne vil undgå. Alt det snotteri, og mavemuskler som til sidst er så omme af at hoste, at man tror, man er døden nær. Ikke helt sjovt – og dette uanset om du er mand eller kvinde!

Jeg forstår godt ældre og svagere personer anbefales at blive vaccineret. Det er en grum oplevelse når selv tomatsuppe er det eneste man kan få ned – og dette endda selvom jeg ikke har nogen mandler, så det BURDE være mildere at blive forkølet, skulle man tro.

Anyway, nok snak om sygdom!

Mandag aften bød, traditionen tro, på den nye sæson af BadehotelletTV2. Hvis ikke du har fulgt med i serien, så vil du dog nok alligevel kunne følge de tanker jeg kommer med i denne artikel. I aftenens afsnit er hr. Molin fornærmet over, at hans hustru kan komme tilbage til skuespil-gerningen fordi han ikke mener hun bør beskæftige sig med den slags, og da Weise skaffer hende en åbning hos en teaterchef, der husker hende fra hendes tidligere karriere, begår han sit livs fejl da telefonen ringer. Han svarer teaterchefen, at hun bestemt ikke er interesseret, og at der må foreligge en misforståelse.

Det er SÅ dybt illoyalt og svinsk, at man savner ord for denne handling, og mandens ringe selvværd, jalousi og alle de andre betegnelser man kunne hæfte på hans handling. Det fik mig til tastaturet, for jeg skrev straks dette på Twitter:

Hr Molin er et rigtig dumt svin, når han spænder ben for sin hustrus karriere. Det er præcis den slags mænd, der gør, at 8. marts stadig er en kampdag! #Badehotellet #ligestilling #GivPladsTilHinanden

Tweet mens Badehotellet løb over skærmen mandag aften på TV2I morgen er det kvindernes kampdag, og det er med god grund, at kvinderne protesterer, for selvom det er meningen, at Badehotellet skal foregå i tiden omkring 2. verdenskrig, så er en stor del af kønsproblemerne stadig en del af den virkelighed, som mange kvinder oplever. Det er bare SLET IKKE i orden!

Et godt forhold BØR handle om, at give hinanden plads til at blomstre. Jalousi og mindreværd hører ikke hjemme i dén ligning. Uanset hvad, så skal kærlighed være baseret på BÅDE den gensidige tiltrækning, men så sandelig også den gensidige respekt – også for hinandens karrieremæssige muligheder.

Det er SÅ forbavsende, at vi i 2018 kan opleve ting mage til det vi ser i denne serie, og det bør få enhver til at vågne op, så vi undgår, at vores børn og/eller børnebørn skulle leve med den slags antikverede holdninger. Vi har jo ingen problemer med at diskutere ‘middelalderlige traditioner’ når det gælder én bestemt befolkningsgruppe her i landet, mens vi tydeligvis vender det blinde øje til, når det foregår i vores egne rækker

God kampdag til alle i morgen!

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.