Mad Fresh Bistro

I Fort Myers i Florida ligger der en spændende restaurant med navnet Mad Fresh Bistro. Konceptet er spændende, og det var faktisk MetroXpress‘ deling på Facebook der gjorde mig opmærksom på restauranten.

De serverer ikke ketchup til folk over 10 år. 🙂

Det kan hurtigt vække til debat ovre i Guds eget land – som nogle kalder det – som også er centrum for ketchup, dressinger og overvægt.

Nogle er dybt utilfredse, men restauranten siger klokkeklart, at ‘vi har styr på det’. Og stedet ender næppe i Gordon Ramsay‘s Kitchen Nightmares, for anmeldelserne af stedet er gode, ifølge http://madfreshbistro.com/#!/reviews.

Jeg synes det er helt fair. Skik følge eller land fly, som vi siger i andre sammenhænge. HVIS smagen er spot on, så er der jo ingen grund til at have krydderier på bordet.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.