Tiden går ufatteligt stærkt…

Det er da helt utroligt, at vi nu starter på februar måned. Januar er allerede overstået, og selvom den har været både kold og brysk hvad angår vind og vejr, så er tiden virkelig begyndt at gå endnu stærkere end nogensinde før.

Ja, når man skriver dette, så tænker jeg straks hvor mange af læserne, der mon synes jeg er en anelse sentimental. Nogle har måske ligefrem en helt anden oplevelse af januar. For tid er forskellig. Der er forskel på hvor meget vi nyder livet, nyder hinanden, nyder oplevelserne omkring os – og hvor udfordrede vi alle til tider kan være.

Men ét står fast. Livet er hvad vi gør det til, og derfor har vi også en stor rolle i hvordan vi kommer til at opleve tiden. Det går, som bekendt, en smule hurtigere i godt selskab. 🙂

Fortsat god weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.