Visdomsord

Visdomsord er en samling små vise betragtninger der lejlighedsvis kommer på tryk når inspirationen kommer over mig. Der er ingen fast udgivelsesplan som med denne miniserie, hvor jeg har skrevet indlæggene forud for udgivelsen.

Her kommer indlæggene når jeg pludselig får en tanke jeg gerne vil fæstne til senere brug. Du kunne kalde bloggen for mit brainstorm-område. Når du læser bloggen vil du, hvis du kender mig godt, kunne aflæse nogle af de begivenheder der sker, men samtidig er det generelle betragtninger som senere kan bruges til bøger, artikler, podcasts mv.

Hvis du en dag søger inspiration til blogindlæg, så vil Visdomsord være et rigtig godt sted at søge.

God fornøjelse med bloggen. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.