Toyota lancerer Corolla for 50 år siden

Det er noget af et jubilæum, når det i dag er 50 år siden, at Toyota lancerer Corolla-modellen. Det blev verdens mest solgte bil nogensinde – og med god grund.

Jeg har selv ejet tre af modellerne: en stationcar fra 1972, og to gange DX-sedan i såvel benzin- som diesel-udgave. Det er en fantastisk bil, og for sin tid et overflødighedshorn af udstyr til prisen. Det har så også været en del af den succes Toyota har oplevet med denne model.

Da vi i sin tid holdt sammen i en mødregruppe på Ndr. Stationsvej i Slagelse, var en af fædrene i trioen faktisk reservedelsmand, uddannet hos Toyota. Jesper var en meget engageret mand på Toyotas område, og det var ganske naturligt opmuntrende at se det engagement han lagde for dagen for bilmærket. Han er, ifølge hans ex-kone, i dag hos Peugeot, og det er stensikkert med samme drive og entusiasme, også selvom jeg ikke taler med ham længere.

Fortsat god weekend herfra. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.