Mention – hold øje med online medier…

Programmet Mention er faktisk ret smart. Det er et såkaldt ‘media monitoring application’, altså et program til at holde øje med online medier. Du kan enten holde øje med online medieomtale af dig selv, eller andre vigtige ting. F.eks. holdt jeg for nylig øje med RepayMedia – den reklamevirksomhed der ikke betalte de websteder som viste bannerreklamer for dem da de var under konkursbehandling. Jeg var nemlig noget irriteret over at opdage, at den kurator som efterlyste krav mod virksomheden ikke reagerede på min, og sikkert også mange andres, henvendelser.

Ét var jeg ikke fik mit krav, men jeg ville for alt i verden undgå, at andre også fik ørerne i maskinen…

Du har sikkert dine ting du vil holde øje med, enten ud fra et søgemaskineoptimerings-synspunkt eller af andre grunde, og her er det gavnligt at vide, at programmet er ganske gratis, nemt at bruge og drønhamrende effektivt. Så hent det i dag så du ved hvad der sker online. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.