Tyve år siden vi sagde JA til Edinburgh

Herhjemme er dagen hvor vi sagde JA til Edinburgh-traktaten jo særligt forbundet med urolighederne på Nørrebro. Som vi kan se på TV2 News var det dagen hvor dansk politi for første gang affyrede skud mod en folkemængde siden 2. Verdenskrig. Politiet erkender, at de siden har ændret flere af deres procedurer, men det fastholdes stadig at man intet forkert gjorde dengang…

Det ville stille en privat virksomhed meget dårligt hvis det kunne påvises, at de HAVDE ændret procedurer men fastholdt at der intet forkert var i den måde de tidligere havde håndteret en situation.

Det kan man så, rent juridisk, tænke lidt over mens solen flot skinner fra en næsten skyfri himmel.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.