Godt Nytår

2013 blev et begivenhedsrigt år. Som nogle måske husker tog jeg sidste år til Prag, hvor jeg bl.a. købte nogle glaselefanter. Kun én overlevede da jeg ville redde et insekt i sommervarmen ved at åbne vinduet. Her i december endte det med jeg anskaffede den tiende figur. Faktisk i selskab med hende den smukke i den kinesiske brugskunst-butik Hua Xin i Nykøbing F. 🙂

Når 2014 begynder skal vi kun fjorten dage frem, så runder Natacha de 12 år. Den yngste, Christopher, bliver 9 det kommende år – fem dage efter sin far. For slet ikke at tale om Patrick, der 10. september bliver 11.

Man begynder virkelig at værdsætte, at børnene begynder at blive store. De begynder jo så småt at LYTTE til al den fornuft man gennem årene har forsøgt at bringe videre, og det er en meget lækker fornemmelse – en fornemmelse alle forældre stensikkert kan nikke genkendende til. 🙂

Vi lever i historiske tider. Hvert år tænker jeg, med stor stolthed over vores kongehus, på om jeg snart hører den sidste nytårstale fra vores Dronning Margrethe II. Ikke fordi jeg ikke ønsker hende mange flere år på tronen, men alligevel med en vis spænding, for en dag er det vores Kronprins som overtager, og det bliver altså spændende at høre hvad han har af tanker og ideer når vi en dag vil opleve en ny monark på tronen.

Herfra skal lyde et varmt ønske om et rigtig Godt Nytår til alle. Husk at gøre DINE mål til virkelighed i det nye år, og husk, at afstanden fra gode ideer til en ny virkelighed er, at HANDLE på dine drømme. Vær velkommen, Herrens år 2014. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.