Snart sommerferie…

Så er det snart sommerferie. Når jeg går hjem på fredag (den 20/6), så holder jeg 2 ugers ferie. Jeg ender nok med at savne rutinerne, men lige i denne weekend har jeg taget FORSKUD på glæderne. Jeg har holdt weekenden hjemme, og fik faktisk ryddet op i garderobeskabet, og forberedt en halv kasse, der nok kan være gavnlig når jeg forhåbentlig får svar på min ansøgning om at få en lejebolig i Hvalsø – nærmere jobbet.

Jeg TRÆNGER til kortere transporttid. Turen fra Kalundborg til Høje Taastrup ER en udfordring for alle pendlere – og jeg er naturligvis ingen undtagelse.

Man kan nu engang ikke bevæge sig nær så meget i en turistbus, som man kan i et tog. Ingen kritik af kvaliteten af turistbusser. Blot en konstatering af, at man ender med at blive ret så øm i en vis legemsdel når man bruger en snes timer ugentligt på transporten… 🙂

Det er så livsbekræftende, at vi har fået godt vejr, og selvom sortering af vintertøj m.v. nok ikke er den optimale måde at få mere sol, så nød jeg faktisk chancen for at få styr på tingene her på ‘home base’, lejligheden.

Alle ønskes en rigtig god søndag. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.