God weekend – nyd solen

Så er vi snart ved at nå slutningen på manges ferie, mens andre er på vej ud på deres. Sommertiden er fantastisk på flere måder her i landet, og det er lidt sjovt at bemærke, hvor store de meteorologiske forskelle kan være i et land med så lille geografisk afstand mellem det vestligste og det østligste…

Der vil altid være dem, som ønsker MERE sol, og der vil altid være dem som hellere vil have LAVERE temperaturer, når vi rammer toppene. Man kan ikke stille alle tilfredse. 🙂

Dog kan vi ikke helt undsige os, at vi i hvert fald har haft mange smukke dage med solnedgange rundt omkring. Ens Instagram-feed har da båret præg af mange smukke stunder rundt omkring. Det er altid værd at glædes over.

Herfra skal lyde ønsket om en rigtig god weekend til alle bloggens læsere.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.