WordPress er nu gået i Beta 3 med version 3.6

Det lyder yderst spændende når man nu kan læse, at den gratis blog-software WordPress er gået i beta 3 med version 3.6. Det er altid spændende når WordPress-teamet er ved at have luget ud i børnesygdommene fra deres første beta, og grundigheden er med til at sikre, at vi bloggere kan have en flydende oplevelse mens vi deler indhold med jer.

Hvis du har spørgsmål om WordPress, så skriv en kommentar. Jeg vil gerne hjælpe nye bloggere med at komme godt i gang, ligesom jeg for nylig startede en Facebook-gruppe med navnet Bloggens univers. Dit spørgsmål kan måske danne inspiration til en hel artikel målrettet netop DIG, så det er nu du skal være med hvis du brænder med et spørgsmål om det at blogge.

Som et interessant kuriosum kan også nævnes, at den første version af WordPress udkom den 27. maj 2003, så det er 10 gode år i blogningens tjeneste.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.