Lungebetændelse – værd at vide…

Var hos lægen i går efter jeg knap kunne få vejret da jeg stod af toget på vej til jobbet tirsdag morgen. På Facebook er mange dygtige til at komme med gode råd. Blandt andet læste jeg en kvinde spørge til tør hoste, og hvad hun skulle gøre. Hun fik svaret at det sandsynligvis var en virus – og dem er der, som bekendt, mange af.

Jeg har selv kunne dulme hoste via Mucolysin, som de fleste af os har set reklamer for. Det anbefales sågar også af læger… 🙂

Men NÅR vejrtrækningen driller, og der lyder en rallen eller mindre piv fra lungerne, så HUSK at gå til lægen.

En penicillinkur ligger på ca. 150,- på apoteket, og det er altså hver en øre værd når først hosteriet er ved at have overtaget både din nattesøvn og begynder at drille i hverdagen.

Vi ved alle, at nogle bruger lægerne som social kontakt. Men vi er mange som måske engang imellem nøler med at besøge lægen. Meningen med dette blogindlæg er i hvert fald, at minde om, at læger er til for at hjælpe deres klienter – os allesammen.

Så næste gang vejret driller, når overgangen mellem sommer og vinter sker så brat som det skete igen i år, så få det tjekket. Lungebetændelse KAN kureres, og det betaler sig ikke at vente når først din vejrtrækning påvirkes.

Fortsat god uge til alle læserne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.