WordPress 3.5 kom ud

WordPress 3.5 kom godt nok en uge forsinket ud, men hold da helt fest hvor er der mange forbedringer. Videokurset WordPress Unleashed er stadig yderst aktuelt hvis ikke du har set det endnu.

WordPress kan så meget, og udviklingsteamet har hele tiden øjnene åbne efter nye muligheder for at gøre det nemmere at være blogger. Det er ganske enkelt fantastisk det stadig er gratis. Det har alle de funktioner man kan ønske sig, såsom, at du kan skrive dine indlæg på forhånd, og udgive dem drypvis som du lyster. Integrationen med medier er blevet endnu bedre, og der er faktisk ikke mange undskyldninger for ikke at komme i gang med sin egen blog.

Husk det er http://www.wordpress.org hvis du selv vil hente WordPress, og hvis du har dit eget domæne er du ganske enkelt i gang ganske få minutter efter du har uploadet filerne til dit domæne. Videokurset WordPress Unleashed kan hjælpe dig hurtigt i gang, og det er absolut en investering værd.

God weekend og Glædelig jul til alle. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.