Køb ikke katten i sækken

Tusind tak til Britt fordi hun delte denne video på YouTube. De af jer der ikke endnu har prøve at kaste et blik på dét netværk kunne måske gøres lidt nysgerrige hvis I fik en forsmag på hvad der bl.a. deles. Jeg er normalt hundemenneske udover det sædvanlige, men denne film er 112% god værkstedshumør, og absolut sød.

God fornøjelse. 🙂

Jeg kan ikke undgå at tænke på denne film, hvis jeg hører udtrykket “Køb ikke katten i sækken” 😀

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.