Diana af Wales – 15 år efter hendes død

I dag er det 15 år siden Prinsesse Diana af Wales gik bort i en alt for tidlig alder. Et sørgeligt jubilæum, og hvert år falder det så underligt sammen med to fødselsdage lige omkring dette tidspunkt.

Tillykke til Charlotte Ovesen. Hun kan jo ikke gøre for, at dagen faldt sammen med denne begivenhed.

15 år efter står det stadig tilbage, at Charles har holdt sig meget i ro siden hændelsen. Han er jo kommet videre med sin elskerinde. Kongehuset skal nok overleve over i England.

Og alligevel står savnet tilbage. En kvinde i sin bedste alder måtte lade livet, og pressen er stadigt lige så nysgerrige på alle fronter. Folks privatliv er jagtområde for enhver fotograf der drømmer om det store scoop for at tjene penge i en krisetid.

Egentlig sørgeligt vi ikke lærte af det der skete i 1997…

Æret være hendes minde.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.