Programmet Danskerne i Rusland på DR

Hvis ikke du har set programmet Danskerne i Rusland kan du finde det i arkivet på dit smart-tv. Det kan også ses online herfra: https://www.dr.dk/tv/se/danskerne-i-rusland/-/danskerne-i-rusland

Det er ikke kun en rosenrød beretning om Putins Rusland, men der er mange spændende ting at høre om fra de folk, som bor i landet. F.eks. vidste jeg ikke, at russerne havde øget deres osteproduktion efter alle sanktionerne imod landet, og jeg synes filmen dels er værd at se for dem, som overvejer at besøge landet, men også for at få en smule nuancering i det image Rusland har fået i manges bevidsthed.

Mange har sikkert hørt hvordan Marie Krarup er blevet misforstået i det mange opfatter som et forsvar af Rusland, og alt er blevet en smule fordrejet i dansk presse. Lad det være sagt med det samme: jeg har kritiseret fru Krarup i mange sammenhænge for de dumme udtalelser, hun er kommet med i flere sammenhænge. Men jeg er samtidig et voksent menneske, som godt kan anerkende folk for, at de ved noget jeg ikke selv kender.

Når jeg kan lære noget af andre, tager jeg gerne imod denne viden. Det kræver åbenhed, og det kræver en vilje til at gå det spadestik dybere end mange nøjes med at tage.

Rusland har meget at byde på, så jeg håber du, kære læser, vil benytte lejligheden til at se dokumentaren. Det kan meget vel vise sig, at blive den bedste halve time du investerer denne weekend.

Rigtig god weekend herfra til alle. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.