Akismet – genialt mod blog-spam

Akismet plugin under WordPress er simpelthen genialt. Normalt kommer der jo en mail hvis nogen af jer aktive brugere skulle finde på at skrive en kommentar. Men i tilfældet Akismet sørger den simpelthen for at filtrere. Fair for alle skal det siges, at jeg tjekker efter for at sikre mig, at Akismet ikke tager fejl.

Akismet ikke taget fejl – endnu…

Akismet har ikke taget fejl endnu. 39 kommentarer er ganske korrekt filtreret fra, og ingen af dem har nogensinde været noget seriøst forsøg på at komme i kontakt med seriøse mennesker.

Men du, som ikke er kommet med kommentarer endnu, hvad savner du i denne blog? Jeg er en snart 34-årig mand, der godt kan tåle at få beskeden råt for usødet. Er der noget du mangler, så skriv det. Jeg kan ikke se i krystalkugler og jeg kan ikke læse tanker pr. langdistance.