Pas på hinanden i trafikken…

Nu hvor der snart er udsigt til frostgrader over det danske land er det, igen, relevant at minde folk om vigtigheden at køre ordentligt – både sommer og vinter. Denne video jeg vil dele med jer i dag er i hvert fald tankevækkende:

Del den med alle du kender. Der er mange af disse scenarier som er yderst relevante for mange trafikanter, og mobilsnak med telefonen ved øret er ikke eneste dumhed folk løbende begår. Tag ved lære FØR det er for sent.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.