Beklager pausen

Jeg beklager naturligvis pausen i blogningen. En influenza har siden torsdag aften præget helbredssituationen, så der har ikke været det helt store overskud til at skrive mens temperaturen viste 39 grader…

Men vi ville lige dele et par billeder fra LEGOland-turen i sidste weekend med håbet om en god uge til alle:


Det gav et kæmpe overblik at tage turen med Monorail – vi så LEGOland ovenfra. 🙂


Patrick og Natacha er nu klar til at tage kørekortet. Der forestår lige en teoriundervisning i skiltene, og så kan de begge hygge sig på banen.


Begge har talent for det at køre, så der er udsigt til at Patrick kan blive mekaniker som han drømmer om. De lyttede begge pænt efter instrukserne fra den unge mand, der flere gange måtte minde “nummer førti från Sverige” om hvad Fuld Stop betød, og at vinke når der skulle drejes. En sjov ting at se…


Gassen går til sidst af enhver ballon, og ungerne blev dejligt trætte af anstrengelserne, men der var jo heldigvis en hel lørdag forude før vi tog hjem igen.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.