Radio 247

Hvis du også er i besiddelse af en DAB-radio, så vil jeg gerne her i slutningen af vinterferien komme med en anbefaling af radiokanalen Radio 247. Det er en rigtig god kanal til at følge med i aktualitet og debatter, og det er ganske opmuntrende, at notere sig den lytterinddragelse, der medvirker til at få nye argumenter på banen. SMS-spørgsmålene fra lytterne kan til tider give helt nye, og spændende, vinkler på tingene.

YouSee kan du også vælge program 1721 for at høre Radio 247 på dit tv, så det er ikke ‘kun’ DAB-folket, der bliver tilgodeset. 🙂

Men nu var jeg så heldig, at jeg for nogle år siden fik en Zeniq DAB-radio som årets julegave, og det er en glimrende radio, der sikrer rigtig god lyd – både til musik, men også til tale- og debatprogrammer.

Rigtig god weekend til alle. 🙂