Facebook – vi er flere der er blevet trætte af Facebook

Hvis du læser denne artikel, vil du opdage, at jeg ikke er den eneste, der er blevet meget træt af Facebook.

Ifølge artiklen har Gallup målt, at en fjerdedel af danske brugere har overvejet at gøre det samme. Hvis du gerne vil læse mere om hvorfor jeg gjorde det, kan du læse min engelske e-bog The Book FACEBOOK Doesn’t Want You to Read. 🙂

Jeg har aldrig fortrudt beslutningen. Faktisk lige omvendt, for jeg var tidligere en meget aktiv bruger på Twitter, og jeg holdt mig ad denne vej langt mere opdateret også på franske nyheder. Jeg har kunne genfinde disse nyheder, og kan således dække en meget bredere palette af emner på væsentligt kortere tid end man kommer til at bruge, når man bruger Facebook.

Lad det være sagt med det samme: Facebook har mange gode sider.

Dog har Facebook også udviklet sig til en reklamesøjle, som bestemt ikke var intentionen med systemet. Data analyseres på en måde som nu er så kommerciel, at man bliver helt overrasket når først man bliver opmærksom på, hvor systematisk dette foregår.

Når en fjerdedel er i tvivl, så vil jeg anbefale, at afprøve en periode UDEN Facebook. Så kan I se, om I også kan undvære mediet, og ad denne vej blive klar over, om ikke også I har det bedre uden Facebook.

Rigtig god weekend. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.