Anmeldt bog – boganmeldelser fra Henrik Blunck

Anmeldt bog – boganmeldelser fra Henrik Blunck er en af de nyeste blogs jeg har oprettet hvor jeg delagtiggør alle med de bøger jeg anmelder på bl.a. Gyldendal.

Jeg er vild med bøger, som alle der kender mig allerede ved, og derfor synes jeg det kunne være sjovt at dele denne hobby med alle.

Hvis du selv er forfatter, og gerne vil have anmeldt din bog, så tjek bloggen. Der er oplysninger om hvor du kan sende din bog til, og jeg vil med glæde hjælpe nye forfattere frem ved at fortælle mere om deres bøger, så hold dig ikke tilbage.

Dette var så den sidste blog jeg ville præsentere i denne miniserie. Jeg har også en politisk blog, men denne lider under at teamet bag Blogger ikke forstår hvad der er spam, så den har ligget stille siden 17. november hvilket du kan læse mere om i artiklen “Brug ikke Blogger!“…

Hvis du gerne vil vide mere om mine engelske blogs, så kan du se en lignende miniserie ovre på bloggen Earning Money Online. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.