Stort tillykke til Lasse

I dag skal der lyde et stort tillykke til min nevø, Lasse Blunck, der bliver 13 år i dag. Han er en ung mand som igennem årene virkelig har levet i en hønsegård. Med mine 3 niecer og så sin mor, så er han jo alene hane i folden. Stor medlidenhed med hvor lidt testosteron du møder i hverdagen, men du klarer det skidegodt, unge mand.

Lasse vil gerne være slagter når han bliver voksen, og jeg er stensikker på han bliver en god en af slagsen. Han er altid direkte og målrettet i sin måde at tænke på, så der er ingen tvivl om, at med den virkelyst skal det nok lykkes.

Tillykke med dagen, Lasse. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.