Nat Geo Wild – en ret vild kanal

Lige pt er det Nat Geo Wild, vi kan se på Ekstra-kanalen der hvor jeg bor. Det er til tider ret vildt.

I weekenden var der bl.a. en reporter som var på udkig efter en bestemt type aber nede i Afrika. Undervejs langs en flod stødte han på flodheste, og de sagde, at flodheste var de dyr som havde angrebet flest mennesker.

Dét vidste jeg faktisk ikke. 🙂

Det er jo det, som gør naturprogrammer så spændende. Det giver et indblik i en verden vi ikke rigtig kender her i lande, hvor den eneste kontakt med dyr – andet end hunde eller katte – foregår i en lokal zoo…

Hvis ikke du har kigget på kanalen, så vil jeg varmt anbefale, at du gør det.

Alle ønskes en rigtig god uge. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.