Skaller giver man til hønsene…

Det er lidt morsomt at se folks reaktion når jeg normalt svarer på mails inden for få timer. Når jeg så – som i denne weekend – fik børn allerede torsdag eftermiddag, så er der nogle der tror de kan komme foran mine børn.

Det kommer bare ikke til at ske!

Vi må alle prioritere, og hvis folk er høflige i en opfølgende sms er det helt ok. Men ligefrem rykke for et svar uden først at spørge pænt, det er bare ikke i orden.

Den slags mennesker trænger til at læse Emma Gads Takt og Tone, for de har fuldstændig misforstået begreberne. Særligt når det bagefter viser sig, at det slet ikke handler om noget vigtigt, men blot en nysgerrig forespørgsel.

Engang forstod jeg ikke selv hvorfor en af mine gode venner tog på vej fordi jeg selv kom til at rykke ham i anden forbindelse. Men senere opdagede jeg, at det netop var fordi det mindede ham om en lignende adfærd – og jeg må ganske enkelt give ham ret…

Så husk høfligheden når du følger op. Nogle ting tager bare den tid de tager, og det må alle altså lære at leve med, særligt op ad weekender, for folk skal have lov til at holde fri.

Hvis du behandler andre som du selv ønsker at blive behandlet, så er chancerne for gode resultater langt større.

God uge til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.