Dejligt med solskin…

Det er dejligt med solskin – især i en tid hvor ordet nattefrost nu begynder at indfinde sig i det daglige ordforråd her i landet. Jeg har ovre på en anden blog skrevet et indlæg med titlen “Bryd vanens magt!“, og det vil jeg gerne anbefale du læser hvis du gerne vil sætte handling bag ordene forandringsparat og forandringsvilje. Rent SEO-mæssigt er det ingen god ide at gentage tekster flere steder, så derfor nøjes jeg med at linke til det. Så kan du som læser afgøre om du er interesseret. Det kan bruges både som iværksætter, men også som almindelig lønslave til at forstå hvorfor forandringer er smarte at høre på, men endnu bedre at være med til som aktiv deltager…

I nat bliver sidste vagt før ferie, og jeg tør ikke love hvor mange indlæg der kommer. Hvis jeg kender mig selv ret, så bliver inspirationen for at skrive endnu større når der er frihed til at skrive, men samtidig vil jeg lade inspirationen råde frem for at love at der nødvendigvis kommer rigtig mange indlæg. Det plejer at være den bedste metode.

God søndag til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.