Tjen penge på nettet – i din fritid

I dag vil jeg starte en lille miniserie hvor jeg fortæller lidt om alle de mange blogs jeg skriver, og i dag vil jeg starte med Tjen penge på nettet – i din fritid.

Flere har spurgt mig gennem årene hvordan de kunne tjene lidt flere penge, og i starten svarede jeg især, at folk kunne gå med aviser. Ikke for at tjene styrtende med penge, men for at kombinere god motion med det at du rent faktisk fik penge for at dyrke motion i forbindelse med uddelingen. Det marked har PostDanmark nu taget et kæmpe indhug i, fordi de udbyder distributionen så billigt at selv SøndagsAvisens distributionssystem ikke kan følge med. At vi så betaler for disse underpriser via tilsvarende forhøjede priser på almindelige postforsendelser er der ikke ret mange der taler om. Det er nærmest bare en konsekvens af udviklingen at PostDanmark får lov til at køre den slags underbud. Det sidste er dog en politisk diskussion, så det har ikke så meget med dagens emne at gøre, nemlig hvordan du kan tjene penge…

Det som ALLE kan er at fortælle om deres hobbies – deres interesser. Uanset om det sker på skrift, som på en blog, eller via podcast eller videocast. Det er viden der deles med andre. Den slags er det jo sjovt at dele med andre når du endda kan tjene penge på det.

Hvis du véd at der ikke findes en e-bog om din hobby, hvorfor så ikke sætte dig for både at blogge om det, og så selv skrive en e-bog om det. Følg bloggen Bliv Forfatter (der skrives af Britt Malka), og få indblik i hvordan du kan skrive om alt mellem himmel og jord. Få inspiration, og styrk din skriftlige kommunikation.

Du behøver ikke være Shakespeare for at skrive en blog. Folk vil gerne læse det du skriver hvis du forstår at skrive på en spændende måde. 🙂

Hent inspiration om det at tjene penge ved at besøge bloggen som ligger på www.blunck.dk/tjenfritid.

God læselyst. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.