Stort tillykke til Christopher med de 10

Denne weekend har været rigtig sjov. Jeg tog turen sammen med alle tre guldklumper – Natacha, Patrick og Christopher – over til Legoland i Billund. En fantastisk oplevelse, og Patrick husker stadig sin fars kloge ord: “Man bliver aldrig for gammel til Lego.”

Det er nemlig legetøj for alle aldre – fra 3-99 🙂

På sidstedagen havde vi den udsøgte fornøjelse at smage den bedste lagkage jeg indtil nu nogensinde har smagt. En glimrende afslutning på en rigtig god oplevelse.

Det kan ikke siges tit nok. Hotel Legoland er en super oplevelse. Ikke fordi værelserne er specielt store. Temaværelserne opleves en del mindre, også af ungerne. Til gengæld var det skægt for drengene at kunne nyde etagesengssystemet i prinsesseværelset, og der var så mange sjove ting, som klart opvejede, at værelset var mindre end de ‘almindelige’ værelser, f.eks. vendt ind imod selve parken.

Alt i alt er det bare eventyr fra man træder ind. Gulvtæpperne supplerer hele fornemmelsen, og du er for længst trådt ud af dagligdagens verden når du træder ind i Legos univers.

Efter tre dage med så meget nydelse, må jeg selv erkende, at jeg slet ikke har haft lyst til mad siden eftermiddagens lagkage. Jeg er simpelthen fyldt op af gode indtryk fra denne weekend.

Også selvom den blev afbrudt en smule af nyheden om en god kollegas bortgang. Det er dog et kapitel helt for sig selv. Det kunne være sket når som helst, og skulle naturligvis ikke ‘forstyrre’ ungernes oplevelse af en hyggestund sammen med deres far.

Omvendt måtte de så også lære, at ligesom vi fejrer livet med fødselsdage, så levner vi alle indtryk i andres liv, og savnet skyldes jo netop, at folk har gjort en positiv forskel i ens liv. 🙂

Det er utroligt det allerede er et årti siden Christopher kom til verden, men jeg er i hvert fald sikker på, det er en fødselsdag han sent vil glemme.

God uge til alle.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.