Efterår med varme

Vi kan da glæde os lidt over, at efteråret viser sig fra sin gode side i år. Selvom en del træer så småt er begyndt at kaste bladene fra sig, så har vi da kunne nyde en del pæne dage. Lidt regn har der også været lokalt, men temperaturerne er da stadig i den pæne ende.

For min egen del melder der sig snart noget ferie. Tre uger – 41, 42 og 43 – og det er altid rart at få lidt ferie mens vejret skifter. Pludselig kunne der jo vise sig en afbudsrejse, og så er det jo bare med at slå til.

Hvis ikke du allerede har læst det, vil jeg i øvrigt lige slå et slag for den bonus jeg tilbyder ovre på min Tjen penge i din fritid – på nettet blog, som løber resten af september. Hvis du har overvejet at komme i gang med at tjene penge online, så er det nu du skal slå til, hvis du vil udnytte rabatten. Læs mere om dette her: http://www.blunck.dk/tjenfritid/2011/09/16/kvindelig-statsminister-bonus/.

Alle læserne ønskes en rigtig god weekend mens vi venter på handling fra den nye statsminister. Det lader til at trække ud med at finde et fornuftigt grundlag for et konstruktivt samarbejde. Ikke just det vi har brug for i det nuværende politiske miljø med store finansielle udfordringer på verdens børser…

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.