Familienavnet Blunck

Jeg lavede i dag en lille sjov sammenligning af domænenavne, da vi som bekendt har familienavnet Blunck. Blunck.dk er det domæne du netop nu befinder dig på. Min egen temaside er at finde her: www.blunck.dk/hvb. Min far, Harry Blunck, der nu sammen med moren er gået på pension har deres forside her: http://www.blunck.dk/dirtyharry.

For over fire år siden lavede jeg en speciel side for andre med navnet Blunck. Via en mail kunne andre med samme familienavn få mulighed for et link fra mit domæne. Ikke én eneste har udtrykt ønske om dette.

Det gjorde mig en smule nysgerrig, for måske var der nogen der havde “alternative” domæner (f.eks. med .com, .org eller andet “efternavn”). Min nysgerrighed fortalte følgende om andre med navnet Blunck:

  • blunck.org — Marie Gabriella Blunck, der beskæftiger sig inden for teaterverdenen.
  • blunck.se — tilhører Jonas Blunck, der beskæftigede sig med programmering, men nu har standset dette.
  • blunck.eu — et tysk forlag, ikke længere aktivt indhold
  • blunck.me — ukendt indhold, en Joomla forside
  • blunck.de — Christian Blunck, der beskæftiger sig med migrering af software og organisationsændringer
  • Domænerne Blunck.com, Blunck.info, Blunck.no, Blunck.name, Blunck.at og Blunck.us er parkerede.

Det er ret morsomt at se hvor lidt navnet optræder på andre steder end her på Blunck.dk. Når du søger efter Blunck på Google returneres 548.000 resultater. En søgning efter Henrik Blunck giver 78.500 resultater, og selvom jeg har en navnebror, så er det så undertegnede der står for flertallet af disse resultater. Sjov statistik. 🙂

[Opdatering 30. juli 2018: en søgning på familienavnet giver i dag 775.000 resultater, og 61.000 på mit navn.]

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.